Disclaimer

Bij het verstrekken van de informatie op deze site beroepen wij ons op het ons toekomende recht op vrijheid van meningsuiting, zoals dat onder meer wordt gewaarborgd in artikel 10 lid 1 van het Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden. 

De bronnen waaruit de informatie over de werking van edelstenen en etherische oliën stammen, zijn de soms al duizenden jaren oude toepassingen in onder andere de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen en tips van gebruikers. Kinergie doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. 

De inhoud, afbeeldingen en andere (beeld)materialen op deze website, nieuwsbrieven en sociale media kanalen van Kinergie zijn uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient niet te worden opgevat als medisch advies, om diagnoses te stellen of claims te doen ter genezing van fysieke of emotionele klachten of aandoeningen. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerd arts. 

Aan de volledigheid, correctheid en tijdigheid van informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. © 2022 Kinergie

Scroll naar top